Persoonlijke Coaching

Persoonlijke Coaching

De persoonlijkheid van leiders heeft grote invloed op de collectieve normen, waarden en gedrag van organisaties. De bedrijfscultuur is in sterke mate bepalend voor de slagkracht en wendbaarheid van hun organisatie. Zowel op gebied van strategische, financiële en marketingbeslissingen maar ook voor de inrichting van interne organisatorische processen.

Verandering van koers vraagt om ander gedrag


Coaching voor leidinggevenden die aan de vooravond van een nieuwe koers staan, is zeker geen overbodige luxe. Een nieuwe koers vraagt om andere keuzes waarbij oude patronen moeten worden losgelaten. Verandering van het collectief gedrag wordt vaak onderschat. Dat is één van de belangrijkste redenen waardoor nieuwe strategieën mislukken.


Voor mij is coachen een waardevolle vorm van sparren. We dagen elkaar uit als gelijken. Waar andere mensen stoppen gaan wij op professionele en veilige wijze voorbij de lijn van feedback. Daar ligt de meerwaarde. Het levert nieuwe praktische inzichten op om zaken effectiever aan te pakken. Om veranderingen te managen, leiderschap te ontwikkelen, resultaten te boeken, commitment te creëren en de organisatie en strategie op elkaar af te

Reflecteren en vooruitdenken


Coaching gaat over beïnvloeden en gedragsverandering. Dit is een zinvolle vorm van leren als je bereid bent om op een andere wijze naar jezelf en je omgeving te kijken. Door zaken vanuit andere invalshoeken en met andere inzichten te benaderen worden de eigen belemmerende overtuigingen doorbroken. Het leidt tot effectiever gedrag bij te maken keuzes in voorkomende situaties.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het coachen van leiders en de vorm waarop ze met hun verantwoordelijkheid een effectievere bijdrage leveren aan de grote uitdagingen waar ze voor staan. Zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Waarmee nieuwe inzichten worden ontwikkeld die impact hebben op het eigen functioneren en op de dynamiek van het managementteam en de organisatie.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?


Klanten zijn zowel grote ondernemingen als MKB. Spreekt deze aanpak je aan en ben je benieuwd wat ik voor je kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op.

CONTACTINFORMATIE

Wernhoutseweg 42

4884 AW Wernhout

VOLG ONS